Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Hogyan költsünk kevesebbet egy menő étteremben?

2011.06.22. 17:03 Shy (just shy!)

Nem kell többé kupon akcióra vagy a következő Torkos Csütörtökig várni azoknak, akik szívesen vacsoráznának egy divatos étteremben! A Kedvét.hu segítségével bármikor kaphatunk 30 százalékos kedvezményt akár első osztályú éttermekben is.

Jó fricska a nagyban játszó kuponosoknak, amikor egy friss diplomás egyszer csak ráébred, hogy miként lehet bevinni az embereket a drága étterembe. Nekem nagyon tetszik.  

A napokban elindított szolgáltatás segítségével már 17 exkluzív budapesti étteremben foglalhatunk asztalt - akár egy kisebb társaság részére is – úgy, hogy a fizetéskor a számla nem terheli meg annyira pénztárcánkat. A szolgáltatás használata végtelenül egyszerű, hiszen a foglalási díj befizetése után, a vendégek automatikusan 30 százalékos kedvezményt kapnak a számla végösszegéből.

Mit is jelent ez? Bárki, bármikor  mehet és ehet olcsóbban. ha többen mennek akkor még olcsóbb. 1500-ért akár 10 haverunk is ott üldögélhet velünk a menő étteremben... a végén pedig a számlából leesik 30%.




A Kedvét.hu elindítása azért is jó hír, mert a magyarok nagy többsége nem engedheti meg magának, hogy felsőkategóriás étterembe járjon, annak ellenére, hogy lenne igény a minőségi gasztronómiára. Ebből kiindulva született meg a Kedvét.hu ötlete, amelynek segítségével jóval kedvezőbb áron vethetjük bele magunkat az éttermek nyújtotta kulináris élvezetekbe. Nem kell tehát többé arra várni, hogy kedvenc éttermeink akciós lehetőségeket kínáljanak!

Az egész rendszert egy srác gründolta össze, elment a menő éttermek vezetőihez és simán meggyőzte őket. nem semmi.

A rendszer lényege, hogy a Kedvét.hu oldalon 1500 Ft ellenében asztalt lehet foglalni a már csatlakozott éttermek bármelyikébe, így a vendégek (az egész társaság) automatikusan 30 százalék kedvezményt kapnak a teljes étel és italfogyasztásból.  A foglalás menete sem bonyolult, mindössze annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk az éttermet, az időpontot és bankkártyás fizetéssel máris megtörtént a foglalás. Minderről természetesen egy automatikus e-mailt kap az étterem és a vendég is, így a megerősítésre sem kell várni.

Lehet persze kötözködni, hogy vidéken még nincs, meg hogy  Pesten csak 17 étteremben működik, de szerintem ez csak idő kérdése. A srác álma a lényeg, hogy a minta amerikai... Na és? Érdemes lenne tanulnunk tőle.

A szolgáltatás igénybevételekor nem kell semmiféle kupont magunkkal vinni és felmutatni azt a fizetéskor, így jóval diszkrétebb és gördülékenyebb a kedvezmény érvényesítése. Így könnyedén intézhetünk üzleti vacsorákat, családi ünnepeket anélkül, hogy bárki számára nyilvánvaló váljék, hogy kedvezményt vettünk igénybe. Mivel a rendszer nem kér semmiféle csatlakozási és egyéb díjat az éttermektől, így a vendégen kívül maga az étterem is jól jár.

Win-win mondják az okosok: az étterem vendéget szerez, a szolgáltatás kiagyalója meg megél. Ez jó!

A Kedvét.hu célja, - hogy mindenki számára elérhetővé váljon a minőségi gasztronómia és az impozáns éttermek nyújtotta élmény -  hamarosan megvalósul, hiszen egyre több étterem csatlakozik a rendszerhez. A tervek szerint az oldalon rövidesen a budapestiek mellett a vidéki éttermek is ott sorakoznak majd, hogy a Kedvét.hu biztosította kedvezmények országszerte elérhetőek legyenek.

A Kedvét pont azért jó mert pofon egyszerű. zseniális, mert valódi igényre alapul és pillanatok alatt menő lehet, ha az ötletgazda belevesz néhány divatosabb értsd. indiai, mexikói és thai éttermet is


A Kedvezményes Étterem foglalási rendszer ötletgazdája, Géczi Dávid szerint a kuponos vásárlók vagy a Torkos Csütörtök akciók rajongói ugyan nagyobb kedvezményben részesülhetnek, de az erőn felül kínált kedvezmények sok esetben a minőség vagy a kiszolgálás színvonalára negatív hatással vannak, így a vendégek gyakran csalódottan távoznak a kiválasztott étteremből. A Kedvét.hu rendszere ezzel szemben úgy kínál kedvezményt a vendégnek, hogy azt az étterem tulajdonosok sem érzik  megterhelőnek. Cél volt ezen felül az is, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a drágább éttermeket is.

Én csinálnék mellé étterem kritika blogot, de nem lehet mindent egyszerre. Induljon el,használjuk és akkor lesz biztosan blog is... :-)


A Kedvét.hu szolgáltatásait többek között már olyan éttermekbe is igénybe vehetik a vendégek, mint a Búsuló Juhász, a Márgál Budapest, a Ristorante Krizia, az Araz, az XO Bistro vagy a Hemingway étterem.

Hajrá Dávid! Hajrá Kedvét.hu!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr833006415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása