Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Nyomtass kevesebbet a környezetért!

2011.06.20. 20:07 Shy (just shy!)

A Lexmark azon dolgozik, hogy a vállalatok kevesebb nyomtatással optimalizálják üzleti folyamataikat és csökkentsék a környezetszennyezést.

“Print less, save more” azaz nyomtass kevesebbet, spórolj többet, ebben foglalható össze a nyomtatós cég zöld stratégiája. A Lexmark környezettudatos stratégiájának főbb irányvonalát elég négy szóban összefoglalni: kevesebb nyomtatás, kevesebb költség, kevesebb környezet-szennyezés és nagyobb hatékonyság. Kevesebb nyomtatással a Lexmark ügyfelei pénzt és időt egyaránt megtakaríthatnak, ráadásul környezettudatosak maradnak, továbbá a stratégiának köszönhetően növelhetik üzleti hatékonyságukat. A vállalat filozófiájához szorosan hozzátartozik a globális és felelősségteljes gondolkodás: nem a nyomtatás mennyiségét tekinti üzleti eredményességének zálogának, hanem az üzleti folyamatok optimalizálását és a magas színvonalú szolgáltatást, illetve termékkínálatot.



A lapköltség megoldásokra szabott alkalmazások
Az eszköz konszolidáció csak része a stratégiának, az alkalmazottak napi nyomtatási feladatainak optimalizálása és a felesleges nyomtatás csökkentése a legfőbb cél. A készülékek érintőképernyőjén található Lexmark alkalmazások lehetővé teszik a papíralapú munkafolyamatok digitalizálását.

A Managed Print Services (MPS) egy olyan üzleti modell, amely lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy ellenőrizzék nyomtatási infrastruktúrájukat, racionalizálják hardvereiket. Az MPS megoldással a tanácsadók megvizsgálhatják üzleti dokumentumaik életciklusát - a létrehozástól a rendszerezésig és archiválásáig - ennek megfelelően a Lexmark kiválasztja a cégre szabott nyomtatási technológiát és szolgáltatást.

A Gartner kutatócég legújabb felmérése szerint a vállalatok éves bevételének 1-3 százalékát költik nyomtatásra. Az MPS célja, hogy a cégek le tudjanak faragni kötségeikből, növeljék az üzleti hatékonyságot és segítsék a környezet megóvását.

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr963001170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása