Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Okos üzlet kishibával

2011.06.02. 10:30 Shy (just shy!)

Szeretek reggelente végigsétálni a Lövőház utca sétálós részén, olyan majdnem európai. Kávézók, kiváló arab étterem, kis boltok. Üdítő színfolt munkába menet. Az embernek szinte kedve van kávézni, vagy megvenni a reggelijét a Lipóti pékségben.

Kedve van, amíg el nem veszik azt...

Ma reggel azt merészeltem mondani reggel 9-kor a kedves eladónak, hogy kérnék egy sajtos kiflit. Nem nagy dolog tudom, hiszen a szocializmusban örültünk a vizes zsemlének is, de most már napok óta az volt a válasz, hogy elfogyott.



Az ember fura a jószág, mert ilyenkor felveti, hogy mi lenne, ha rendelnének többet, mert láthatóan igény van rá. Na ezt nem kellett volna. Azonnal elmagyarázták nekem, hogy itt sütik, és nem rendelik (kvázi nekem mindegy.) és HA VESZEK NEKIK EGY 500.000 forintos sütőt, akkor lesz később is sajtos kifli. Köszönöm, jól esett.

Megint egy hely, amelyet okos emberek találtak ki és buták működtetnek. Megint egy hely amire kitenném, a messze kerüld el jelet.

Utóirat. A Millenáris Parkban pont ma kezdődik az ország egyik meghatározó kulináris rendezvénye, csak üzenem a Lipóti csapatnak, hogy óvatosan az ilyenekkel, mert ki tudja kit sikerül vérig sérteni egy ilyen beszólással.

Tanulnunk kell még ezt a szolgáltatás szektort, de egy tanulság mindenképpen adódik a vásárlóval illik barátságosnak és türelmesnek lenni, mert ő fizet azokért a dolgokért, amiből az ember a fizetését is kapja.
 

 

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr982950961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása