Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Neked is adott 25 000-et a Tsoonami?

2011.06.01. 15:49 Shy (just shy!)

Huszonötezer forint jóváírást ad minden felhasználójának az első születésnapját ünneplő tsoonami. Nagyjából ez a hír.

A részletek is érdekesek, s persze van kisbetűs rész is. :-)

Ezzel az összeggel a már a jóváírás előtt is minimum ötven, de sok esetben hatvan és kilencven százalék közötti kedvezményekkel nyújtott éttermi ajánlatok, színházjegyek, szépségápolási és egészségügyi szolgáltatások, autómosás vagy éppen utazási ajánlatok a mai naptól még kedvezőbben érhetők el.

A  huszonötezer forintos ajándék jóváírásra minden egyes, a tsoonami weboldalán regisztráló jogosult, tehát a már meglévő és új tsoonamizók egyaránt.


A kisbetűs kitétel, hogy az összeg részletekben költhető el, így az akciós termék még olcsóbb a kuponozók örömére.

Érdekes információs adalék,  hogy a napokban indult el a Sanoma Árbarátok szolgáltatása, amely meglehetősen hasonlít a Bónusz Brigád oldalára. Fura, hogy még további kihívók érkeznek erre a piacra, és látnak fantáziát a negyvenhetedik közösségi kuponos témában.

Én nem hiszem, hogy egy év múlva ezen a kis piacon 5-nél több maradna a most tülekedőkből, igazán ideje lenne valami újat kitalálni a versengőknek.

 


 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr792948953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása