Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

EPC Döntő... Ki nyeri a versenyt

2011.05.19. 17:07 Shy (just shy!)

 Ketyeg az óra... 2 perc nem sok idő. Két perc alatt lesz ma valaki sikeres. Jól indul. 5 versenyző izgul, várja, hogy rákerüljön a figyelem. 4 fordulógyőztes és egy közönségszavazás nyertes.

ISB Ház, Smart Socket,  Omixon, Noispot, Easyling. 5 döntős. Van esélyesebb, s van fekete ló. Hallottuk mindegyikőjüket. Sejthetően jó pitch várható a Noispot, az Omixon, a Smart Socket és az ISB ház csapatától... a  vigaszágas Easyling új esélyt kapott.


Előzetes beszédek,.. Pocket Guide, Rétai Martin - tavaly nyertünk. Sok pénz kaptunk. Mindenki örül. A Finext jól látta a jövőt. Lesz amerikai iroda. Sikeres céget San Fanciscoból kell kell indítani. Pocket Guide reklám. Szeretjük.

Végre indul a verseny.

Erős kezdés Noispot. Zsigó Dávid. Kemény konkurenciája adódott. Mixgar kemény csata lesz. Közösségi zeneszolgáltatás. Nagy tervek, kifejezetten magabiztos előadás.


 
ISB Ház .. Szombathelyi Imre. Komolyan izgul. Nem kéne. Jó a termék. Igaza van annak a zsűritagnak, aki azt mondta nem itt dől el a verseny. A verseny mögött nagy üzletek születnek. Nem volt ma annyira erős a pitch, viszont a válaszok meglehetősen jók. Nagyszerű építési megoldás, könnyen, gyorsan, jól, környezetkímélő módon építünk, földrengésbiztos, passzív házat.

Easyling -Hihetetlen 2 mondat után köszönöm... várom a kérdéseket. Huszáros. Meglepett arcok. Faragó Peti komoly hárompontost dobott. A meglepetés erejével komoly esélyeket szerzett a csapatának. Weboldal fordítás? Meg lehet verni még a Google-t? Félek nem.

Omixon. Biotech projekt. Bérczes Attila. Genom számítás felhőalapú rendszerben. Nagyon futurisztikus történet, esélyesen sikeres befektetési cél.

Smart Socket - okos konnektor. Erki Szabolcs okos előadás. Megismerjük, hogy mi van a konnektorba dugva. Vezérelhetjük és mérhetjük is hogy hol folyik ki a pénz a zsebünkből.
Tiszta világos előadás. Befutóra tippelem. Zöld, divatos, energiatakarékos. 

Jönnek a közönség kérdései. Komoly kérdések, semleges válaszok.
Az izgalom érezhetően nő. A nap mondata, nem találtam meg az iStoreban a Noispotot. Válasz akkor te még iPhone-os vagy? Áááá... ez kemény volt.

Értékelések... Találgatások. Várakozás. 

A győztes akár az Omixon is lehet... a Smart Socket még mindig jól tartja magát.  Dobpergés... és Smart Socket!

Nagyon komoly verseny volt.  EPC2011 szép volt. Köszönjük.í


 

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr772917119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása