Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Csütörtökön indul az EPC a Tőzsdén

2011.04.14. 08:25 Shy (just shy!)

Az utolsó pillanatban kapcsolók még korlátozott számban kedvezménnyel regisztrálhatnak a befektetői rendezvénysorozatra az alábbi kupont használva: SMART_LM628

A beérkező 65 nevezés közül a 20 legígéretesebb startup vállalkozás mutatkozik be idén is a hazai magán- és kockázati tőkebefektetők színe-java előtt. Az Elevator Pitch Competition 2011-es rendezvénysorozatának zártkörű fordulói április 14-től négy héten át zajlanak a Budapesti Értéktőzsde dísztermében.
 
Az eseménysorozat idén is izgalmasnak ígérkezik, mivel a tavaly első ízben megrendezett fórumon prezentáló vállalkozások közül 5 csapat 1 milliárd forintot meghaladó összegben vont be tőkét.
 
Az Elevator Pitch Competition egy formabontóan izgalmas programsorozat, ahol a résztvevő projekteknek mindössze 2 perc áll rendelkezésükre, hogy felkeltsék a befektetők figyelmét. A sorozat célja a nagy növekedési képességű (startup) vállalkozások és magánbefektetők kapcsolódásának hatékonyabbá és közvetlenebbé tétele. A működőképes üzleti stratégiával rendelkező projektek számára nincs iparági megkötés, cég megléte nem kötelező. Az egyetlen feltétel, hogy első vagy második tőkebevonásukat tervezzék.



"Az elején lehetetlennek tűnt, hogy 2 percben összefoglaljam azt amivel 3 évet foglalkoztam és órákig tudok róla beszélni. De örökre megtanultam, hogy megfelelő szervezéssel 2 perc bőven elég ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjem:

A verseny megnyerését követően a második nap keresett meg az a kockázati tőke társaság, akivel végül aláírtuk a befektetési szerződést."
Rétai Martin, a 2010-es EPC győztes projekjének alapítója (PocketGuide)

Befektetői regisztráció: http://epc.colabs.hu/befektetoi-regisztracio
EPC honlap: http://epc.colabs.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr702824961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása