Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Az iPhone bevonul a gyógyításba is

2011.03.17. 10:12 Shy (just shy!)

A HealthMash már az iPhone-on is hódít: a mintegy 1 millió orvosi, egészségügyi vonatkozású kifejezés immáron mobilról is elérhető bárhol, bármikor. A WebLib egészségügyi keresője ingyen tölthető le az iPhone tulajdonosok számára.

A WebLib folyamatosan frissülő, megbízható forrásokra épített egészségügyi keresője és tudásbázisa, a Healthmash speciálisan  immáron iPhone-on is ingyenesen elérhető. Az új fejlesztésnek köszönhetően mostantól bárhol kereshetővé válnak a gyógyászati (egészségügyi, orvosi) fogalmak, beleértve a betegségek többségét, az azokhoz tartozó vizsgálati és kezelési módokat, valamint a felhasználható gyógyszereket és természetes gyógymódokat egyaránt.

Az ismert egészségügyi kereső fejlesztési iránya szinte magától értetődő volt, hiszen ma már egyre többen használják az okostelefonokat munkájukhoz, szórakozásra. Internetezünk, levelezünk, de ha elutazunk valahova, akkor használjuk térképnek, segítségével étteremben tudunk helyet foglalni. Mivel minden területen támaszkodhatunk okostelefonunkra, miért ne használhatnánk egészségügyi kérdések esetén keresőként is. A WebLib úgy gondolta, hogy megérett az idő arra, hogy a HealthMash weben kifejlesztett megoldásait átültesse a mobiltelefonok világába is.

Az iPhone-ra fejlesztett HealthMash alkalmazás kezelése nagyon egyszerű. Kezdőlapként az internetről már jól ismert oldal jelenik meg, ahol rákereshetünk a kívánt kifejezésre.

A hagyományos találatokon kívül lehetőség van képek esetleg videók megtekintésére is. Emellett bővíthető a keresés illetve pontosítható az Explore fülre lépve.

„Az iPhone-os fejlesztést már a HealthMash projekt kezdetétől terveztük, és most végre összeállt az alkalmazás és az iPhone appStore is jóváhagyta a kibocsátást. Fontosnak tartjuk, hogy ehhez minden okostelefon felhasználó ingyenesen hozzáférhessen és reméljük legalább annyian és olyan sikerrel fogják használni, mint internetes megfelelőjét. Fejlesztésünkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy még gördülékenyebbé tegyük a kutatói munkafolyamatokat” – mondta Jóföldi Endre a WebLib ügyvezetője.

A HealthMash alkalmazás márciustól ingyenesen elérhető az iPhone appStore-ban.
http://itunes.apple.com/app/healthmash-health-search/id423969950?mt=8

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr752746501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása