Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Honlap ingyen vagy pénzért?

2010.06.27. 12:42 Shy (just shy!)

Ma könnyedén elkérnek ugyanis akár több százezer forintot is a hozzáértők a tapasztalatlanabb ügyfelektől. Ez teljesen felesleges, ráadásul legtöbbször értelmetlen is. Egy ismerősöm mintegy kétszázezer forintot költött a századeleji webdesign egyik itt ragadt darabjára, mire felismerte, hogy megvezették.   PC World: Menő weboldal ingyen?



Hatalmas vita alakult ki a PC World-ön arról, hogy egy kezdő vállakozásnak kell-e súlyos pénzeket költeni weboldal fejlesztésre. Véleményem szerint nem, vagy legalábbis nem sokat. A cikk itt olvasható...

A Wordpress lehetőségei mára valóban kínálnak olyan megoldásokat, amelyek segítségével akár ingyen is elég jó oldalakat lehet összedobni percek alatt.

Persze a, Drupal, a Joomla és a Wordpress mindenre nem lehet megoldás, ez egyértelmű. Ha a cél nem csupán cégünk bemutatása természetesen forduljunk szakemberhez, aki az igényeinknek megfelelő speciális oldallal örvendeztet majd meg bennünket, megfelelő anyagi díjazás ellenében.

Sok esetben azonban erre egyáltalán nincs szükség. Furcsamód néha elég egy blog, egy rendszeresen jól megígírt webnapló ahhoz, hogy megtaláljuk az ügyfeleinket. Erre talán a legjobb példa Buherátor karrierje, amely a Buhera Blogból indult el, s most saját biztonsági tanácsadó cégként működő vállalkozássá terebélyesedett Silent Service néven.

Remélhetőleg a kezdő vállalkozások megértik azt, hogy ma már nincs meg az kényszer, hogy weboldalt csak programozók és grafikusok hadával hozhatunk létre. Erre talán jó példa lehet a SmartUP Communicaitons oldala is, amely néhány nap alatt készült, s jól mutatja már most is az induló new-media ügynökség lehetőségeit.







Persze aki szeret barkácsolni azoknak akad szerkesztő, például az Artisteer, amely azt ígéri, hogy ezzel néhány perc alatt képesek lehetünk elkészíteni a saját oldalunkat, persze csodát senki se várjon elsőre. :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr572113303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása