Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Érintőképernyős lézer nyomtatókat az irodákba

2011.06.08. 10:02 Shy (just shy!)

A Lexmark új multifunkcionális nyomtatókkal színesíti lézeralapú eszközeinek palettáját, az új printereket kifejezetten céges felhasználásra tervezték.

A Lexmark bemutatta két új színes multifunkciós lézernyomtatóját (MFP), amely intelligens, korszerű megoldást kínál a papíralapú ügykezeléshez az üzleti életben. Az intuitív és könnyen kezelhető MFP termékek célzottan a rohamosan növekvő középméretű munkacsoportok számára kínálják megoldásaikat.

Az X548 intelligens multifunkcionális nyomtatóinak bemutatása megszilárdította a Lexmark helyét a lézeralapú nyomtatóeszközök gyártásának területén - mondta Danny Mollhoek, a Lexmark közép- és kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója.

A Lexmark X548de és X548dte színes, lézeralapú MFP termékei a drágább eszközök által biztosított nagy teljesítményű, széleskörű lehetőségeket és időtakarékos megoldásokat kínálja, kisebb helyigénnyel, megfizethető áron.

Kiegészítve egy kifinomult, 17,8 cm-es színes érintőképernyővel, a Lexmark X548 lézeralapú multifunkcionális nyomtatócsaládja gyárilag telepített alkalmazásokat és testre szabott munkafolyamatokat nyújthat az egyedi üzleti igényekhez. Egy lépéssel a Lexmark X548de alapmodellje fölött, az X548dte egy merevlemezt is tartalmaz elérhető extrái között, valamint egy 650 lapos Duo Drawert, további médiakezelési lehetőségekkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr252972576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása