Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Új autós portál - 3000 teszt és 1000 használt autó

2011.02.28. 11:05 Shy (just shy!)

Új, eddig ismeretlen megoldásokat alkalmazó autós oldal indult február közepén www.automarka.hu címmel. Mint erre a címe is utal, a honlapon gyakorlatilag az összes, azaz ötvenegy hazánkban forgalmazott autómárka – Alfa Romeotól Fiatig, Mazdától Volvoig – megtalálható.

Proksa Gábor, az
automarka.hu vezető fejlesztője elmondta, hogy a tavaly tavasz óta fejlesztett portálról az utóbbi tíz-tizenegy év minden Magyarországon árusított modelljének gyakorlatilag összes tesztje, valamint egyre bővülő használt autóhirdetési adatbázis is elérhető. A portál indulásakor összesen 3000 tesztet és mintegy 1000 használt autóhirdetést tartalmazott, adatbázisa naponta bővül.

Az autózás – és különösen az autóvásárlás – iránt érdeklődők iránytűje a teszt. A portál újszerűsége pedig főként az összes publikált autó teszt elérhetőségében van. Autót már régen nem úgy vásárolnak, hogy kereskedésről kereskedésre mennek a vevők, hanem előzetesen interneten tájékozódnak. A portál nagy előnye, hogy itt még a számtalan autós honlap címét sem kell ismerni, egy helyről elérhető minden.



Az adott autótípus után a legjobban akkor lehet tájékozódni, ha egy helyen, adott esetben a www.automarka.hu –n megtalálható a kritikus kedvű, a lojális, a tárgyilagos – a mindenféle ízléssel szerkesztett autós honlap tesztjeit. Biztos, hogy öt-hat, különféle megközelítésű teszt elolvasása után a felhasználó joggal érezheti kellően informáltnak magát a döntéshez.


Az
automarka.hu mindenben a megbízhatóságot tartja szem előtt. Proksa Gábor hangsúlyozta, hogy a portálon kizárólag ismert kereskedők műszakilag átvizsgált, biztos forrásból származó használt autóit kínálják. A vevőket nem érheti meglepetés, hogy az eladó hamis papírokkal ellátott kocsit sóz rá, vagy fizetés után egyszerűen eltűnik. Az automarka.hu fejlesztője arra számít, hogy az autós válság hamarosan Magyarországon is véget ér, s az újra erőre kapó piacon érdemes lesz segíteni vevők és eladók egymásra találását.

További info
vezető fejlesztő: Proksa Gábor: 20/237-9917

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr12697014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása