Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Mobil Weekend: Startolt az Ötletverseny!

2011.10.13. 20:18 Shy (just shy!)

A Mobil Weekend szervezői elindították azt a Facebookos ötletversenyt, amely nevezői közül kerülnek ki a 3 napos fejlesztői verseny ötletgazdái.  

Új szakmai rendezvényt indítanak útjára a Mobil Weekend szervezői november végén. A 3 napos mobilos esemény nem csak a legújabb trendeket, telefonokat mutatja be, hanem egy szokatlan versennyel mindhárom hazai fejlesztői közösségeit is aktivizálja. A Mobil Weekend a hagyományos technológia kiállítások mellett egy olyan rendezvény, ahol a fejlesztők egy teljes hétvégén keresztül dolgozhatnak az új alkalmazásokon.

mobilweekendnewlogo.jpg
A rendezvény kellemes időtöltés ígér az érdeklődőknek, komoly kihívást a fejlesztőknek és remek workshopokat a szakmának. A marathoni fejlesztői versenyre most ötletekkel lehet nevezni, amelyek közül 11-et a versenyzők meg is valósítanak majd.

Nevezhetsz versenyzőnek is.

A Mobil Weekend alkalmazás fejlesztő versenyén 11 csapatban, 22 programozó, 11 grafikus és 11 mobil marketinges méri össze tudását.  A cél természetesen a rendezvény legjobb alkalmazásának elkészítése.  A versenyzőket a három nap folyamán szakavatott mentorok segítik, s a mintegy 1 millió forint összdíjazású verseny végén a fődíjon kívül a legjobbak több kategóriában is díjakat kapnak (legjobb design, grafika, kezelőfelület, ötlet).

Az ötleteket az interneten – Facebookon - meghirdetett játékon keresztül október elsejétől beküldheti bárki, akinek van egy jó mobil alkalmazás ötlete.  A nevezéseket november elsejéig várják a szervezők a Mobil Weekend Facebook alkalmazásán:  http://apps.facebook.com/mobilweekend/

A rendezvényhez több mobilos támogató, fejlesztői és egyetemi szervezet, valamint a média is csatlakozott.

A Mobil Weekendre hamarosan akciós jegyek is vásárolhatók lesznek a Bónusz Brigád oldalán, s a látogatók és versenyzők között több okostelefon is gazdára talál a három nap alatt.

A rendezvény honlapja:
http://mobilweekend.hu/ 

Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=159406317479745

További információ:
Turcsán Tamás /szervező /mobil: 06-30 4172449 / turcsantamas@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr113301293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása