Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Innomax klub indult

2011.06.08. 10:05 Shy (just shy!)

Érdekes startup eseményen vettem részt Budapest egyik menő szállodájába.az Invitel meghívásának eleget téve. A lassan hagyományos tekinthető Innomax díj, a tavaszi startup  versenyek évadnyitója egyedi módon gondolkodik az innovációról. Ez a másképp gondolkodás alapvetően szerencsés, hiszen a megszokott versenyek többségén általában fiatal vállalkozások korai fázisú ötletei kerülnek elő, míg itt a pályázók többsége, már működő vállalkozás, legtöbbször ismert hazai cég.

A verseny nyertesei így legtöbbször nem fiatal fejlesztők, hanem az adott cég innovációs szakemberei. Idén ezt a versenyt egy mobilos ötletpályázat is támogatta.



Az Innomax klub ennek megfelelően, célközönségét tekintve nem a laza sörözős, pizzázós, egyetemista feltalálók felé pozícionálja magát. Szerencsére, hiszen ilyen már van elég sok. Az a klubbal az Invitel egy hiányt pótol, hiszen a hazai KKV-k többsége egyáltalán nem innovatív. A klub egyfa,jta rendszeres összejövetel lehetőségét biztosít olyan cégeknek, akik a startup események többségét nem érzik saját terepüknek.

A rendezvény egyelőre kicsit öltönyös, kicsit még merev... de ha a szervezők majd igazán ráéreznek, komoly lehetőség lesz a komolyabb fejlesztőknek is a networkre.

Az előadások hasznosak voltak. A résztvevők Kürt, DBH, Nexon, Netlock rövid bemutatkozókkal jól prezentálták, hogy nem csak az egyetemisták pörgetik itthon az innovációt.

Hajrá Invitel, jó kezdeményezés, kicsit szélesíteni kéne a meghívottak körét... el kéne szakadni a drága szállodától és nagyon menő esemény lesz. Lazítsuk le a startupokat, miközben megtanulják,hogy miért érdemes új dolgokat kiagyalni. 






 

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr312967093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása