Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Háttérzaj, mint startup :király!

2011.03.30. 16:54 Shy (just shy!)

Nyolc továbbjutó a Budapest Barcamp versenyen. Jó részük ismert, kedvelt. DragOnTape, Foglaljorvost.hu ok szeretük őket..., de kik az újoncok? A hol vegyek autót, Egy last minute színházjegy vásárlási rendszer - Ma este színház! -, az Ingyenhívó, ami a Skype babérjaira tör,  és a ProfitInc (ez mi a manó) éppen most beszél és senki sem érti. Ehhez képest a kocsmák háttérzaj szolgáltató kütyüje - Noispot - vicces. Nekem tetszik, jobban, mint az EMI technológia, amibe invesztíció kellene.

Hű... ez meleg volt. A bírálók végül megkérdezték, hogy esetleg az ő szintjükre is leereszkedne-e a prezentáló.

A verseny izgalmát mégis az újdonság adja. A varázslat megtörtént köszönjük, 1/2 ötkor már komoly feladat felkelteni az érdeklődést a nézőkben. Háttérzaj és jövőbe látó instrumentum felrázta a zsűrit is. Oszkó Péter értékel, ingyenhívó 1 szavazat, A DraOnTape és Noisespot tetszik Pataki Róbertnek (Telekom), Ez jó. 1 gól a Videós csapatnak és a háttérzaj készítőknek is.

Kövér József nem emelt ki senkit. :-( no gól!
Lakatos István általános tanácsok... ingyenhívónak fenntartásokkal teli üzenet. Plusz újabb általános értékelés. Nem tippelnék. Megvárjuk a döntést.

Zsüri visszavonul.

Függöny fel, harsonák... A harmadik a DragOnTape! Második lett a háttérzaj kütyü és első a mindenki által leszólt ingyenhívó. No comment.

Szép volt, jó volt, estébe hajló több órás startup verseny fárasztó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr822785617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása