Smart Business

Turcsán Tamás és a SmartUP szakértőinek gondolatai közösségi médiáról, kommunikációról, induló vállalkozásokról, üzletről, lehetőségekről. Ha PR kommunikációs tanácsadót keres, Facebook kampányt indítana, szakmai blogot szeretne, befektetőt keres, vagy új vállalkozást indítana keressen bátran. Online és hagyományos médiakampányok, brand PR, szakértői blog. Turcsán Tamás - SmartUP Communications elektronikus levél: turcsantamas@gmail.com mobiltelefon: 06- 30 4172449

Partnerünk






Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Linkblog

Üzletfejlesztési díj született

2011.02.03. 20:44 Shy (just shy!)

Díjat alapított és új innovációs konferenciasorozatot indít a Magyar Üzletfejlesztési Társaság, az Innováció Hírportál és az Üzletfejlesztési Portál.

A Magyar Üzletfejlesztési Társaság, az Innováció Hírportál és az Üzletfejlesztési Portál “Szenvedélyes innováció – Versenyképesség és üzleti innováció” című konferenciáján  indult útjára az idei év első üzleti innovációs rendezvénysorozata. Az "Innováció 24/7" konferenciasorozat első rendezvényén a szakmai előadások mellett Fodor Zoltán a Magyar Üzletfejlesztési Társaság elnöke bejelentette, hogy az üzleti konferencia sorozat szeptember végi eseményén első alkalommal kerül átadásra a Nemzeti Üzletfejlesztési Díj.




Az új üzleti innovációs díj célja, azon vállalkozások megismertetése, amelyek jelentős hatással vannak a hazai üzleti kultúra fejlődésére, fontos szerepet vállalnak a legmodernebb ismeretek vállalati szintű integrációjában.

A most útjára indított konferencia sorozat céljai között szerepel a versenyképesség és üzleti innováció közötti közvetlen kapcsolatának széles körben való bemutatása, a fejlesztési pályázatokhoz kapcsolódó lehetőségek megismertetése, illetve a speciális üzleti képzések lehetőségeinek megismertetése.

A Szenvedélyes Innováció konferencia előadói az üzletfejlesztés témáját sokféle szemszögből világították meg. Az előadók a rendezvényen a közösségi média üzleti vonatkozásairól, a legújabb pályázatok lehetőségeiről, a klaszterek előnyeiről, a hazai cégek nemzetközi  lehetőségeiről tartott előadásaikban gyakorlati példákon keresztül mutatták be az üzletfejlesztés legfrissebb trendjeit, lehetőségeit.

Az „Innováció 24/7” névre keresztelt rendezvénysorozat hamarosan folytatódik, a szervezők tervei szerint előadói továbbra is az üzletfejlesztés területén dolgozó legismertebb szakemberek közül, illetve a már nemzetközi sikereket is elért vállalkozások vezetői kerülnek majd ki.

A konferenciasorozat első rendezvényét az Állami Nyomda Nyrt., a Canon Hungária Kft. és az OCÉ-Hungária Kft. támogatta.

További információ: Magyar Üzletfejlesztési Társaság weboldalán
http://nemzeti-uzletfejlesztesi-dij.blog.hu/
Fodor Zoltán
elnök
Tel.: +06-30-600-3126
E-mail: info@uzletfejlesztes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://smartbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr892636778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása